Širite ljubav! 10 načina da vam svaki dan bude Valentinovo

Pokazivanje ljubavi na dan zaljubljenih se očekuje. Kako bi bilo da pokažete ljubav i ostalim danima?

Da ne bude zabune – Dan zaljubljenih je bitan praznik ljubavi. Muškarci prose devojke, parovi se zaručuju, izjavljuje se ljubav, i poklanja se preko 200 miliona ruža voljenim osobama na Dan zaljubljenih.

Svi mi uživamo u tome  da pokažemo ljubav onome koga volimo, i radimo to na više načina. Istina je da većini ljudi Dan zaljubljenih ima taj romantični i erotični prizvuk. To je zaista „dan ljubavi“! Ali, na kraju krajeva, zar ne bi svaki dan u godini trebao da bude „dan zaljubljenih“ – pokazivanjem ljubavi, malim znakovima pažnje, poštovanjem i romantičnom akcijom u spavaćoj sobi ( ili na nekom drugom mestu – zavisi šta se kome sviđa! ).

Dakle, kako da od 365 dana u godini napravite „dane zaljubljenih“? Ja se vodim starom izrekom da su najbolje stvari u životu besplatne, a tu mislim i na Dan zaljubljenih. Ni njegova suština nije u poklanjanju skupih stvarčica, nego u pokazivanju ljubavi ( kako sam to već nekoliko puta naglasila ).

Značaj poklanjanja materijalnih stvari u velikoj meri je prenaglašen. Na kraju, najveći poklon osobi koju volite je vaše vreme. I sva istraživanja to potražuju: najdugovečniji parovi su oni koji neguju svoju ljubav, sitnim gestovima, pažnje i razumevanja.
Happy Valentine's Day to my very Excellent Husband!Photo by davis.jacque
Dakle, kako planirate da izrazite svoju ljubav ovaj Dan zaljubljenih i da to nastavite činit svakodnevno do kraja godine? Hoće li to biti materijalno skupi izraz ljubavi? Ili ćete voljenoj osobi pokloniti svoje vreme? Da li su ruže vaš izbor, ili romantična večera u dvoje? Neki slatkiš, ili neka svojeručno pravljena razglednica? Večera vani, ili kod kuće, u vašoj ličnoj režiji?

Nudimo vam deset ideja koje će vam pomoći da od svakog dana napravite Dan zaljubljenih.

  1. Napišite mu pismo, nacrtajte razglednicu ili koristite računar da je kreirate. Bez obzira kako će ona na kraju izgledati, fakat da ste mislili na njega ili nju, te vreme koje ste uložili, veoma će značiti vašoj  . To možete da uradite za Dan zaljubljenih ili što je još važnije, možete da uradite bilo koji dan u godini!
  2. Počnite dan tuširajući se ​​zajedno. Uživajte u mlazevima tople vode. Na vama ostaje šta će se dogoditi posle tuširanja!
  3. Izneverite očekivanja – uradi nešto iznenađujuće, zabavno, drugačije – nešto što on inače od vas ne očekuje. ( Na primer: ja sam se setila žene koja je dočekala svog muža na kuhinjskim vratima bez ičega na sebi! Iznenađenje! ).
  4. Uključite romantičnu muziku i plešite u kuhinji.
  5. Na stiker ( samolepljive papiriće ) napišite talenat ili snagu kojima se najviše divite na osobi koju volite. Počnite dan zaljubljenih postavljanjem stikera na ogledalo u kupatilu, njegov novčanik, njenu tašnu ili prozor automobila gde će ga najprije videti. Ukoliko bilo koji drugi dan u godini počnete ovako, voljena osoba će se osećati kao da je Dan zaljubljenih.
  6. Provedite jedan sat na Dan zaljubljenih pažljivo slušajući šta god vaš ljubavnik bude želeo da govori. Stvorite naviku da pažljivo slušate svog partnera svakodnevno, tokom cele godine.
  7. Pripremite romantičnu večeru. Planirajte nešto posebno, i potrudite se da to veče bude i zaista neuobičajeno. I ovo bi vam mogla biti dobra navika: tokom cele godine, zajedno pripremajte večeru za posebne događaje.
  8. Ako imate decu, pronađite ko će ih čuvati. Ovo posebno veče podelite samo vas dvoje, puštajući životne brige da se tope i nestaju.
  9. Isključite svu elektroniku – da, čak imobilni telefon. Ovu veče provedite bez ikakvog prekidanja.
  10. Koristite fotografiju onog koga volite da napravite čestitku / razglednicu. Napišite nekoliko izazovnih komentara koji bi mogli voditi divnoj večeri na Dan zaljubljenih a možete to učiniti i na bilo koji drugi dan u godini.
VIŠE  Za čim trudnice žude?

Koristite ove ideje da razmislite o načinima da vam svaki dan bude Dan zaljubljenih. Uvek imajte na umu, da osobi koju volite ne postoji ništa bitnije od vaših iskranih izraza ljubavi.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *