Neobično ponašanje posle orgazma?!

Posle orgazma...

Posle orgazma…

Svi mi imamo neobične navike, ali ništa se ne može meriti sa čudnim ponašanjem nakon orgazma. Od smeha do plača, preko svega između ove dve krajnosti, mora se priznati da je intima čudnovata vrteška.

Od velikog „O“ do velikog „OH“!

Iako je neobično ponašanje nakon orgazma savršeno normalna pojava, ipak je i ono što radite posle odnosa jednako važno kao i ono što radite tokom njega. Nije da mi je namera da vas plašim, ali zapitate li se ikada da li vaše ponašanje nakon odnosa zaprepašćuje vašeg partnera?

Ispod ću navesti samo nekoliko načina na koji možete zaprepastiti svog dragog. Slobodno dodajte ono što sam izostavila.

1. Jurnjava u kupatilo

Važno je voditi računa o higijeni, ali ako odmah nakon odnosa jurite u kupatilo, vaš partner će se osećati kao da ima šugu ( ili neku težu kožnu bolest ). Čak i ako ste tokom odnosa razmišljali o tome šta sutra sve trebate obaviti, nagradite dečka. On se potrudio. ( Isto važi i za menjanje plahti dok on i dalje leži na njima. Nije kul. Barem sačekajte da se on pođe tuširati a onda ih promenite, najbrže što možete. )

2. Oblačenje – ODMAH!

Dok vi to radite samo zato što vam je hladno ili se plašite da će vam se vratiti cimerka, na njega možete ostaviti utisak da ste nezadovoljni svojim telom, sa intimnošću ili još gore: sa njim. Ostavite ipak nešto vremena između orgazma i oblačenja.

3. Smejanje / plakanje

I smeh i plač su način na koji se vaše telo rešava nakupljene napetosti – a budući da žene nisu pasivne kao muškarci, smeh i plač nakon odnosa ne moraju značiti da se oslobađate napetosti od odnosa, samog po sebi, nego od bilo čega što vas je tištilo u poslednje vreme. To ne znači da je vaš odnos u krizi, i dok god mu to jasno stavite na znanje, ne morate brinuti – ostalo je na njemu.

VIŠE  Nekoliko mitova o ljubavnim vezama

4. Zaspete prvi

Ne događa se baš uvek da muškarci zaspu prvi. Nasuprot raširenom uverenju, studije pokazuju da nema rodnih razlika u tome koji partner će zaspati prvi. Međutim, pokazuju da je partner koji duže ostaje budan nakon seksa verovatno očekivao više nego što je dobio – pa u najmanju ruku, zaspite u njegovom zagrljaju.

5. Hvatanje za telefon

A sad ozbiljno, ima li išta primamljivije nego da proverite jeste li slučajno primili neku novu poruku dok ste imali odnos? Korišćenje telefona odmah nakon seksa može biti pogubno za razvoj intimnosti. Prepustite se nagonima ostavljajući sve tehnologije u drugoj sobi.

6. Ocenjivanje njegovih performansi

Postoje osobe koje sve vole analizirati, ocenjivati, izraziti, skoro, brojčano. „Kako je tebi bilo?“ a onda će izreći gomilu kritika na račun prethodnog iskustva. Muškarci to ne mogu podneti. Na sve. Nemojte biti takva devojka..

7. Želite da budete sami

Na svaku ženu koja se nakon vođenja ljubavi želi maziti, ide barem jedna koja želi pobeći od svog partnera. Budimo iskreni – seks je intenzivan doživljaj , naročito za nezavisne žene koje se osećaju kao da su time spustile štit koji celodnevno drže ispred sebe. Ponekad se osećate kao da ste dali previše  sebe i samoća vam pomaže da se suprotstavite tom osećaju. Potrudite se da on to ne shvati lično , i pokušajte da se ne osamljujete isti minut čim doživite orgazam. Bolje je biti iskren nego potiskivati osećaje koji će onda eskalirati u sukob.

8. Prebrzo obavezivanje

Svaka prava saboterka veze, pomešaće seks i vezivanje,  pa će već nakon odnosa spomenuti ključeve napravljene za njega, koje su fioke njegove, kao i prve zvanice na listi za venčanje. Nema bržeg načina da se otarasite dobrog ljubavnika nego mešati seks i obavezu. “ Drugim rečima , ako vam je bilo neverovatno dobro, nemojte ga odmah zaprositi, inače ga nećete više videti ( barem ne u svom krevetu ).

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *