Ne moraju uvek mršavice osvojiti dečka

Često pravimo pretpostavke da osobe koje imaju nešto što mi sami želimo – mršavu figuru, ili sposobnost da uvek izgledaju neverovatno – imaju lakši život. Tom pretpostavkom, međutim, ignorišemo najvažniji faktor neophodan za uspeh u životu i ljubavnim vezama: samopouzdanje.

Dve prijateljice su izašle u grad: jedna je mršava, a druga ima višak kilograma, ili, kako ja volim da nazovem tu vrstu žena, druga ima „obline“. Obe su atraktivne, uspešne slobodne žene u potrazi za partnerom.

Devojka sa oblinama se smeje, smeje i privlači pažnju suprotnog pola. Njena mršava prijateljica nosi usku dizajnersku haljinu i uvrće pramenove kose dok je momci zaobilaze kao da je nevidljiva. To što je singl zbunjuje njene prijatelje: Muškarci bi trebalo da plaze za njom.

Ali ne rade to. Zašto?

Samopuzdanje je najveća vrlina koja vas čini privlačnim suprotnom polu. Ono je važnije od zmijskog tela, lepog lica ili bankovnog računa. Muškarci su vizuelni tipovi, i na taj način privučeni fizičkom lepotom. Zbog toga mnoge žene odustaju u fazonu: „Muškarci su tako plitki!“ Ove žene ignorišu ono što je očigledno: Šta je to što nakon prvog pogleda privlači pažnju?

Da biste postali uspešni u zavođenju morate povratiti izgubljeno samopouzdanje. Ako budete izgledali dovoljno samopouzdano, imate dobre šanse da osvojite muškarca koji vam se sviđa. Entuzijazam je zarazan, a vi želite da ga širite!

Savetujem devojkama sa oblinama da na put do savršenog partnera moraju krenuti same sa sobom. Mnoge od njih su razvile neverovatno negativan stav o sebi, pojačan razočaranjima i samopovređivanjem. Njihova

Obline su ponovo u modi

Obline su ponovo u modi

samosvest ih sprečava da pokažu jedinstvene kvalitete koje poseduju.

„Ja sam zanimljiva, obazriva, inteligentna i imam seksi obline!“

Sećate li se kada ste bili dete na času likovnog? Radosno ste crtali vodenim bojama, divili se sopstvenom umeću, a onda brojali minute kada ćete svoje remek delo pokazivati svojim roditeljima. Činjenica da vaš projekat i nije bio remek delo nije vam igrao ulogu.

VIŠE  Puževa sluz, ovčija mast i ostali neverovatni čudni sastojci kozmetičkih proizvoda

Samopromocija je veoma lagana određenim osobama, ali za većinu žena je težak zadatak „prodati se“. Nije ni čudo, kada nas društvo uči da su žene „dobre devojke“, a onda i skromne majke, a onda nas isto to društvo ošamari pa nagrađuje one promenjive i ambiciozne. Shvatite ovo kao podsticaj da budete šarmantni, radujete se životu, i, da, imajte beskrajno mnogo samopouzdanja.

A sada, pitanje za milion eura – kako?

Prvi korak je da spoznate kvalitete koje posedujete kao osoba. Razmislite o svojim prijateljima. Oni imaju niz osobina koje cenite. Isto tako, oni održavaju prijateljstvo sa vama, jer i vi posedujete nešto posebno.

I vi vredite.

Sigurno možete da identifikujete nešto vredno divljenja u sebi. Možda su to vaše kulinarske sposobnosti, možda ste nadaren za urnebesne opscene šale… Nije bitno šta je to što imate, dok god to umete ceniti kao samo vaš jedinstveni kvalitet.

Drugi korak podrazumeva ponavljanje novootkrivenih vrednosti. Baš kao što ste morali da se spremate za kontrolni iz matematike, tako i sada morate dobro da zapamtite sve kvalitete koji vas čine vrednom osobom. Svakog jutra, pogledajte se u ogledalo, izgovarajući svoje pozitivne osobine. Na primer: „Duhovita sam, zanimljiva, inteligentna i imam seksi obline“. Možda će vam sve to izgledati smešno u početku, ali verujte da to ima efekta.

Potom, na kraju, ovo samopouzdanje  morate staviti u akciju. Ne, ne trebate se pretvoriti u klupsku hvalisavicu, muškarce ne privlače takve devojke. Jednostavno držite se kao osoba koju vredi upoznati. Stanite uspravno, zabacite ramena unazad i nabacite osmeh. Uz sve što imate da ponudite, ko ne bi poželeo da vas ponudi pićem?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *