Deset znakova da vas ON vara

Da li vas partner vara?

Studije pokazuju da se 50 do 60 odsto oženjenih muškaraca uključi u vanbračnu vezu u nekom trenutku tokom braka. Žene često nikada ne saznaju šta se dogodilo. Potrebno je da imate neko osnovno znanje kako bi na vreme mogle shvatiti šta se događa.

Dakle, kako se uočiti varalicu? Evo 10 znakova upozorenja da vaš muškarac traga za avanturom… ili da vas već vara.

I ranije je varao

Nesumnjivo, varanje u prošlosti skoro je siguran znak da će to muškarac učiniti i u budućnosti.

On je narcis

Ljudi sa narcisoidnim osobinama ličnosti osećaju da imaju više prava od drugih. Oni češće varaju svoje partnerke zato što smatraju da ne moraju da igraju po pravilima.

On ne poznaje osećaj krivice

Muškarci koji ne osećaju kajanje ili krivicu kada urade nešto loše su glavni kandidati za varanje partnera – nemaju te emocije koje bi ih terale da razmisle o svojim postupcima.

On odlično laže

Ako je dobar u laganju o drugim stvarima u životu, onda je verovatno dobar i u laganju o varanju.

Naučio je to kod kuće

Ako su jedan ili oba njegova roditelja redovno bili neverni jedno drugom, onda je više verovatno da će i on biti sklon promiskuitetu.

Ako ste se udaljili, obratite pažnju na promene u njegovom ponašanju

Ako ste se udaljili, obratite pažnju na promene u njegovom ponašanju

Nedavno je ostao bez posla

Nezaposlenost čini pritisak na brak i muškarac može se može osetiti ugroženo, naročito ako mu je posao bio važan i činio deo njegovog identitea. Kada čovek nema lepo mišljenje o sebi, samopouzdanje bi mogao pokušati povećati ljubavnim avanturama.

Sve manje vremena provodi sa vama

Vi gledate televiziju, on je na računaru. Vi idete na spavanje, on ostaje budan do kasno. U istoj ste kući, ali, iskreno, više niste zajedno. Ako muškarac organizuje svoj život tako da provodi sve manje vremena sa vama, onda, zapravo, nije ni bitno da li je upoznao nekoga. Ovakvo ponašanje signalizira distancu koja postaje plodno tlo za neverstvo.

VIŠE  Kako da vam erekcija traje duže?

Sve manje je nežan prema vama

Više se sa vama ne mazi u krevetu kao nekada. Ili, možda ste nekada spavali goli, a on sada obuče pidžamu. Više vas ne grli kad spavate. To su sve načini na koji vas on isključuje iz svog životga, i ukazuju da bi mogao potražiti, ili je već dobija, negde drugde.

 

Njegove navike za računarom su se promenile

Proverite istoriju pregledanja na računaru, čisto da vidite šta je vaš partner posećivao. Novi i tajnoviti mailovi mogli bi biti više nego upozorenje za opasnost. Novi nalog e-pošte ne mora da znači da vaš partner ima aferu , ali znači da njegov sadržaj ne bi delio sa vama.

Njegove navike sa mobilnim su se promenile

Na kraju, pratite ima li vaš partner neke nove navike vezane za korišćenje mobilnog telefona. Na primer, iznenada je postavio lozinku da bi telefon mogao biti upaljen. Ili možda celo vreme drži mobilni telefon u džepu a ranije nije pazio gde će ga ostaviti. Ili, ranije se uvek javljao na telefon pred vama, a sada odmah beži u drugu sobu, na balkon, napolje.

Suočavanje sa neverstvom

Ukoliko se vaše sumnje potvrde, to jest, tačno utvrdite da vas vaš partner vara, evo nekoliko saveta koji bi vam mogli pomoći da prebrodite ove teške trenutke.

Prvi korak u rešavanju problema neverstva jeste da shvatite da li vaš odnos treba da bude spašen, ili ga treba okončati. Oko 65 odsto parova u kojima je jedan od partnera bio neveran ostaje zajedno, te uz pravu pomoć njihov odnos može postati jači nego što je ikad bio. Ali to, naravno, zahteva posvećenost i pomoć terapeuta. Iako je poražavajuće, varanje zapravo može biti sreća u nesreći, jer će, u klimavom odnosu, partneri morati odlučiti da li njihov odnos vredi truda ili ga jednostavno treba okončati, što će pomeriti stvari s mrtve tačke u kojoj su oba partnera nezadovoljna.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *