5 zavodljivih načina da u krevetu dobijete ono što želite

Ženama se prečesto govori da moraju reći šta žele, kako bi to i dobile, to jest, kako bi prilikom vođenja ljubavi osetile više zadovoljstva. Paaaa, vidite, to je lakše reći, nego uraditi.
Kako da od muškarca dobijete baš ono što vam treba, bez puno priče, bez kvarenja trenutka?

1. Nežno navodite njegovu ruku

Ne dopada vam se to što vaš partner trenutno čini? Umesto da mu grubo kažete: „Daj prekini s tim!“, čvrsto ali ipak nežno uzmite njegovu ruku i pokažite mu šta da radi, to jest, šta vam više prija.

2. Budite glasne

Drugi način da komunicirate sa partnerom tokom seksa je da onda kada vam radi ono što vam prija, ispuštate zvuke zadovoljstva, to će mu biti znak da vam to ponovo uradi. Naravno, ne morate biti teatralni. Nežni uzdasi biće dovoljni.

3. Šaputajte

Umesto da „izdajete naređenja“, nežnim seksi šapatom mogli biste mu reći npr.: „Obožavam kad me dodiruješ tu….“ ili „Kada bi mi uradio XYZ totalno bih poludela“…. Naravno, ključna stvar je ton vašeg glasa.

VIŠE  Kako da se zdravo posvađate

4. Razgovarajte o seksu

Još uvek ima smisla razgovarati o tome šta vas uzbuđuje a šta ne. Naravno, morate izabrati pravi trenutak i način, uz čašu vina, ili kada se samo valjate po krevetu, bez namere da imate seks. Sve studije pokazuju da su muškarci skloniji da slušaju partnerkine želje kada nisu obuzeti strašću koja se javlja tokom seksualnog odnosa.

5. Ne budite diktator u krevetu

Imajući sve ranije navedeno na umu, čuvajte se da ne postanete diktator u krevetu! Ne možete očekivati da vas on baš svaki put dodiruje tamo ili tako kako vi želite. Osim toga, morate ostati otvoreni za istraživanje kako vam se u seksualni odnos ne bi uvukao najveći protivnik strasti – dosada!.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *