Kako da jeftino osvežite izgled vašeg kupatila?

Kupatilo  je u odnosu na ostatak prostora, relativno mali dio kuće ili stana, ali da biste je propisno sredili, potrebno vam je dosta novaca. To se odnosi kako na sredstva za čišćenje, tako i na eventualne prepravke koje se u kupatilu s vremena na vreme moraju raditi. Međutim, ako znate tajne zanata, možete relativno jeftino postići svežiji izgled kupaonice!

Tuš mora biti besprekorno čist

Mnogo prljavštine u kupatilu se verovatno nalazi pod tušem ili u kadi. Umjesto kupovine skupih proizvoda za čišćenje, koristite sok od limuna i kantu limuna. To je sve što vam je potrebno za otklanjanje plesni kako bi vaš tuš povratio stari sjaj.

Advertisement

Očistite mrlje u kupatilu

Ne brinite se za čišćenje mrlja u kupatilu, koristite sirće. Neka sirće odstoji na zaprljanim površinama i ono će pojesti svu prljavštinu. Isperite i ponovljajte sve dok vaše kupatilo ne bude potpuno čisto. Sirće se može koristiti i

VIŠE  9 stvari u vašem domu koje ne čistite koliko biste trebali

Advertisement

Čišćenje kupatila bez skupih i nezdravih sredstava

Čišćenje kupatila bez skupih i nezdravih sredstava

za čišćenje poda kupaonice.

Očistite umivaonik

Sledeće na redu u vašoj misiji da očistite kupatilo je umivaonik i pločice oko njega. Ovaj put, mešavina soka od limuna i sode bikarbone služiće vam kao moćna pasta. Ova pasta će ukloniti naslage vodenog kamenca i tragove sapuna i pasti za zube.

Sitno ali bitno osveženje izgleda kupatila

Da završite svoj ​​projekt uređenja kupatila, isprobajte sa jednim manjim i pristupačnim osveženjem koje će imati veliki uticaj. Jedna od ideja je da  obojite zidove kupatila u svetlu boju. Druga ideja je da stavite nove, sjajne slavine. Ako vaš pod star ili oštećen, zamenite ga s novim pločicama. Ne trebate promeniti sve. Fokusirajte se na jednu stvar i sredite je.

Novi elementi

Nova tuš zavesa, staze ili police će dati vašem kupatilu potpuno novi izgled.

Advertisement

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *