5 načina da ga zavedete, bez dodira

Ono što je zanimljivo u vođenju ljubavi je da ono obično ima više veze sa mozgom nego sa telom, što znači da predigra može da počne i pre nego što skinete odeću – čak i pre nego što u stvari vidite telo svog partnera. Sigurna sam da o tome sve već znate, ali nije zgoreg čuti i par saveta koji pale.

Ruke sebi!

Evo nekoliko saveta kako da korisno potrošite slobodno vreme nakon što ste imali svoju prvu misao o vođenju ljubavi toga dana, a pre nego što ste u stanju uskočiti u krevet – bez fizičkog dodira. Pre nego što toga uopšte budete svesni, potrošićete manje vremena na zagrevanje, a više na duboke uzdahe.

Advertisement

Šapućite dobro smišljenu rečenicu

Bilo da ste vani, s prijateljima, u gostima, na nekoj priličnoj formalnoj svečanosti lagano približavanje vaših usana na nekoliko centimetara od njegovog uha, i nevaljalo šaputanje ili slatko bezobrazno biće pravi pogodak. Nešto kao „Mislila sam o tebi celu noć“, ili „Kada dođemo kući, imam za tebe jedno bezobrazno iznenađenje“ sigurno će mu raširiti zenice, a još više biti podsticaj da izdrži dosadu koja ga može snaći u takvim situacijama.

Pošaljite mu vrckav SMS

Samo napred: esemseksajte ga. Čak i ako su tinejdžerske godine daleko iza vas, muškarci uzrasta od 18 pa sve do 88 godina i dalje uživaju u malo digitalnog flertovanja. Osetćate se glupo pokušavajući da nešto smislite?

Advertisement

Kako da ga zavedete bez dodira?

Kako da ga zavedete bez dodira?

Probajte nešto od ovoga: „Ti. Ja. Krevet. Večeras J“ ili “ Imam zločeste misli. Jedva čekam da te vidim kod kuće … “ ili „Zamišljam nas gole i znojave“. Budite kreativni! Vi najbolje možete znati šta ga zaista pali.

VIŠE  Nekoliko mitova o ljubavnim vezama

Pošaljite mu vašu izazovnu fotku

Čak i ako to nije vaš način, ipak mu možete poslati fotkicu koja će raspaliti njegov apetit. Za stidljive dame, pokušajte mobilnim telefonom uhvatiti sve svoje prednosti – seksi skupljene usne  ili mali dio leđa u uskoj haljini – i pošaljite mu MMS ili e – mail. Reči vam neće biti potrebne. To će mu totalno zavrteti glavom , te će biti spreman da vas uzme čim uđe u stan.

Pogledajte strateški odabran film ili epizodu TV serije

Razmislite o svojoj omiljenoj seks sceni ikad: Da li je to scena sa frižidermo, sa Kim Besindžer i Miki Rurkom u 9 i 1/2 nedelja? Zavođenje na stepeništu u Unfaithful? Sienna Miller i Daniel Craig u Layer Cake?

Nakon što vaš muškarac sedne na kauč, ubacite omiljenu scenu u DVD plejer i pustite mašti da vas preuzme, pre nego što počnete zavoditi svog muškarca.

Kupite nešto skandalozno

Napravite tajni plan da iznenadite svog čoveka sa nečim potpuno novim – bilo da je to povez preko očiju, donji veš ili igračka za koju znate da bi voleo da je proba. Kada uđete  u spavaću sobu, imajte novu maštovitu stvarčicu u ruci i jednostavno mu je pokažite. On će odmah sve shvatiti, i pola posla u zavođenju je već gotovo. Pobednička situacija za obe strane!

Advertisement

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *